Massages

Drukke baan, drukke moeder, drukke vriendin druk druk ga zo maar door. En dan komt het je voelt je vermoeid en uitgeput. En dan komen de eerste signalen schouderpijn, nek pijn en ga zo maar door. En je vraagt jezelf af ligt het aan mijn werkhouding of aan iets anders.

We vergeten weleens dat ons lichaam de hele dag door aan het werk is. Van spier tot gewricht. Ook zij verdienen een rust en een verwenmoment.

SalonbySaima biedt diverse massages aan om je lichaam weer tot rust te laten komen. Zodat je weer klaar staat voor de dag.

Wat kan een goede massage voor u betekenen.

Stimulering van de doorbloeding, versteviging van het huid, stimulering van de organen. Flexibiliteit van spieren en gewrichten. Verbetert de lichaamshouding. En vergeet natuurlijk niet de ontspanning van de geest.
SalonbySaima biedt diverse massages aan voor verschillende behoeftes.
Massage Lijst zie onder

Ontspanningmassage

Hoofd en schouder massage(30 min)
€24,50
Rug massage (30 min)
€24,50
Benen en Voetmassage (30 min)
€24,50
Complete ontspanning massage (60 min)
€50,00

Wat is een bindweefselmassage.

Een bindweefselmassage aan het lichaam wordt toepast op de huidlaag tussen de huid en de spieren. Bindweefsels massage geeft de huid stevigheid ook stimuleert de doorbloeding en maakt de huid soepel en steviger. Tijdens bindweefselmassage wordt er meer collageen aangemaakt waardoor de huidveroudering tegen wordt gegaan andere voordelen. Bijvoorbeeld: afvalstoffen wordt afgevoerd, het huid elastischere en wonden sneller genezen.

Wat gebeurt?

Door bindweefselcellen geprikkeld. Maakt de huid sneller nieuwe cellen, collagene en elastiek aan, daardoor wordt de huid strakker en steviger en zal de conditie van de huid verbeteren.

Resultaat van Bindweefsel Massage.

Met bindweefselmassage zal helpen de huid er jonger, fitter en gezonde uitzien. Het helpt met fijn lijntjes en rimpels verdwijnen. De conditie van de huid verbetert. Bijvoorbeeld > Beter doorbloeding.

  • Stimulans van de collageen productie.
  • Afvoeren van afvalstoffen van de huid
  • Vermindering van lijntjes en rimpels.
  • Het geeft een liftend effect en vermindering van vocht ophoping.

Wanneer een bindweefsels gezichtsmassage effectief is?

Een bindweefsel gezichtsmassage als een behandelkamer bestaat vaak uit 8 tot 11 behandelingen en de massage wordt 1 tot 2 keer in de week uitgevoerd. Bindweefselmassage is veel effectief van het veel huidproblemen. Wil je ook proberen voor jou gezond en stralende huid?

Bindweefselmassage

Anti-cellulitis bindweefselmassage + cupping
Anti-Aging gezichtsmassage (30 min)
€25,50
Anti-Aging gezichtsmassage(50 min)
€50,00
Bindweefselmassage(60 min)
€55,00
Massagepakket van (5 keer) naar keuzen (60 min)
€250,00

Sportmassage:

Een sportmassage is een stevig gemasseerd technica, die zorgt ervoor dat je bindweefsel wordt losgemaakt en knopen uit je spieren worden gehaald. Met sportmassage technica je wordt gemasseerd diep in de spieren, het kan soms pijnlijke zijn. Maar die pijn zorgt ervoor dat Afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd.

Het is goed voor de doorbloeding van spieren, sportmassage stimuleer je lichaam doorbloeding en er worden ook preventief gebruikt om blessures te voorkomen, als je al last hebt van blessure.

Herstelt een sportmassage sneller na een sportactiviteit van je lichaam voor meerdere activiteiten, Bijvoorbeeld na een intensieve trainingen of sport een sportmassage is een goede optie, omdat je spieren Pezen, gewrichten worden keer en keer overbelast. Daardoor kreeg je vaak spierpijn.

Een sportmassage brengt een positief effect op je lichaam bijvoorbeeld sportmassage houdt niet allen je spieren soepeler of gezond, maar ook tijden de blessure helpt dat.

Sportsmassage

Sportsmassage (30 min)
€25,50
Sportsmassage (60 min)
€49,50