Massages

Drukke baan, drukke moeder, drukke vriendenkring, druk, druk ga zo maar door. Je voelt je vermoeid en uitgeput. En dan komen de eerste signalen schouderpijn, nekpijn en ga zo maar door. En je vraagt jezelf af ligt het aan mijn werkhouding of aan iets anders.

We vergeten weleens dat ons lichaam de hele dag door aan het werk is. Van spier tot gewricht. Ook zij verdienen een rust en verwenmoment.

SalonbySaima biedt diverse massages aan om je lichaam weer tot rust te laten komen. Zodat je weer met nieuwe energie de dag kunt beginnen.

Wat kan een goede massage voor u betekenen:

Stimulering van de doorbloeding, versteviging van de huid, stimulering van de organen. Flexibiliteit van spieren en gewrichten. Verbetert de lichaamshouding. En vergeet natuurlijk niet de ontspanning van lichaam en geest.
SalonbySaima biedt diverse massages aan voor verschillende behoeftes.
Zie onze massagelijst hieronder.

Ontspanningmassage

Hoofd en schouder massage (30 min)
€25,50
Rug massage (30 min)
€25,50
Benen en Voetmassage (30 min)
€25,50
Complete ontspanningsmassage (60 min)
€50,00
Massagepakket van (5 keer) naar keuze (60 min)
€225,00

Wat is een bindweefselmassage.

Een bindweefselmassage aan het lichaam wordt toepast op de huidlaag tussen de huid en de spieren. Bindweefselmassage geeft de huid stevigheid, stimuleert de doorbloeding en maakt de huid soepel en steviger. Tijdens bindweefselmassage wordt er meer collageen aangemaakt waardoor de huidveroudering tegen wordt gegaan. Andere voordelen zijn: afvalstoffen worden afgevoerd, de huid wordt elastischer en oude wonden of littekenweefsel zullen sneller genezen.

Wat gebeurt er?

Doordat bindweefselcellen worden geprikkeld, maakt de huid sneller nieuwe cellen, collageen en elasticiteit aan, daardoor wordt de huid strakker en steviger en zal de conditie van de huid verbeteren.

Resultaat van Bindweefsel Massage.

De bindweefselmassage zal helpen de huid er jonger, fitter en gezonder uit te laten zien. Het helpt om fijne lijntjes en rimpels te laten verdwijnen. De conditie van de huid verbetert.

Bijvoorbeeld:

  • Stimulans van de collageen productie.
  • Afvoeren van afvalstoffen van de huid
  • Vermindering van lijntjes en rimpels.
  • Het geeft een liftend effect en vermindering van vochtophoping
  • Een betere doorbloeding

Wanneer een bindweefsels gezichtsmassage effectief is?

Een bindweefselgezichtsmassage als een behandelkuur bestaat vaak uit 8 tot 11 behandelingen en de massage wordt 1 tot 2 keer in de week uitgevoerd. Bindweefselmassage is heel effectief voor veel huidproblemen. Wil je ook een gezonde en stralende huid?

Bindweefselmassage

Anti-cellulitis bindweefselmassage + cupping
Anti-Aging gezichtsmassage (30 min)
€25,50
Anti-Aging gezichtsmassage(50 min)
€50,00
Bindweefselmassage(60 min)
€55,00
Anti-cellulitis bindweefselmassage + cupping (75 min)
€65,50
Bindweefselmassagepakket van (5 keer) naar keuze (60 min)
€250,00

Sportmassage:

Een sportmassage is een stevige massagetechniek, die zorgt ervoor dat je bindweefsel wordt losgemaakt en knopen uit je spieren worden gehaald. Met sportmassage wordt er diep in de spieren gemasseerd. Het kan soms een pijnlijke behandeling zijn. De massage zorgt ervoor dat afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd.

Het is goed voor de doorbloeding van spieren. Sportmassage stimuleert de doorbloeding en kan ook preventief worden gebruikt om blessures te voorkomen of, als je al last hebt van een blessure.

Een sportmassage zorgt voor een sneller herstel van het lichaam na een sportactiviteit of na meerdere activiteiten. Bijvoorbeeld na een intensieve training of sport is en sportmassage een goede optie omdat je spieren, pezen en gewrichten worden keer op keer overbelast. Daardoor krijg je vaak spierpijn. Door het doen van een sportmassage na de overbelasting kun je spierpijn voorkomen. Als je al een blessure hebt dan helpt een sportmassage ook, het heeft een positief effect op je lichaam, het houdt niet alleen je spieren soepeler of gezond, het zorgt ook voor een betere doorbloeding.

Sportsmassage

Sportsmassage (30 min)
€25,50
Sportsmassage (60 min)
€50,50